Skip to content

Erikoisen Hyvää – Syksyn ja talven herkkuja kirja

 

Erikoisen Hyvää leivontakirjan ohjeet sopivat useisiin ruokavalioihin: kaikki ohjeet ovat vegaanisia, gluteenittomia, vehnätärkkelyksettömiä, kaurattomia, maidottomia, kananmunattomia, soijattomia ja maissittomia.

Erikoisen Hyvää – Syksyn ja talven herkkuja reseptikirja eroaa muista kotimaisista genren kirjoista vegaanisen näkökulman lisäksi siinä, että esimerkiksi monelle moniallergiselle ongelmallisia valmiita gluteenittomia jauhosekoituksia ei käytetä, vaan ohjeissa on eritelty käytetyt jauhot. Tämä luo mahdollisuuksia muokata ohjetta helpommin ja korvata tuotteita toisilla niin halutessaan. Ohjeissa on otettu huomioon myös raaka-aineiden puhtaus, lisäaineiden merkitys yliherkkyyksille, erilaiset sesongit sekä vuodenaikoihin painottuvat juhlapyhät. Katso lisää kirjan sisällöstä esimerkiksi Syksyn herkkuja sekä Joulun ja talven herkkuja välisivuilta.

Erikoisen Hyvää – Syksyn ja talven herkkuja kirjan kantava ajatus on, että samassa pöydässä yhteisesti jaettujen herkkujen nauttiminen on merkityksellinen ja arvokas hetki, joka on mahdollinen myös, vaikka pöydän jakaisi useita ruokavalioita, ruoka-allergioita tai yliherkkyyksiä omaava joukko.

Erikoisen Hyvää – Syksyn ja talven herkkuja reseptikirjaa voit tilata esimerkiksi seuraavista verkkokirjakaupoista:

 

ErikoisenHyvaa-kansi-170x220-83selkamys

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: